Voltaj, un bis prea împlinit pe scena din Cluj-Napoca

Nu știu câți fani Voltaj sunt în Cluj-Napoca, dar tind să cred că Primăria și-a propus ca fiecare dintre aceștia să aibă parte de cel puțin un concert de căciulă. Deja când vorbim de bis la Voltaj, nu mai vorbim de încă 2-3 piese cântate după concert, ci de alte 2-3 concerte cântate după fiecare concert.

Același refren, alte mii de euro

Dacă îl punem pe prietenul nostru Google să facă o medie a concertelor Voltaj susținute în Cluj, observăm că băieții ajung aici mai des decât ajung bursele UBB la doctoranzii clujeni.

Îi cred pe membrii trupei că își simt din plin referenul “ca la 20 de ani, fără griji…”; la urma urmei, ce griji poți să mai ai când primăriile se îngrijesc să te cheme pe banii contribuabilor o dată la cel mult 2-3 luni?! Partea a doua a refrenului “fără bani…” e așa… o chestie în genul rap-erilor americani care se plângeau prin ‘90 că trăiesc printre blocuri, dar nu spuneau că de fapt “blocurile” ălea erau vilele lor cu prea multe etaje.

Nu știu dacă cei de la Voltaj au rude pe la Primărie, mai degrabă bănuiesc că  ruda pe care o au la Primăria Cluj-Napoca e superficialitatea celor care organizează concertele de 1 decembrie, September Fest, Ziua municipiului etc. care n-au auzit în viața lor de trupe mai bune, mesaje mai adânci, mai și mai și nu în ultimul rând, mai rezonabile la tarif. Fie vorba între noi, Voltaj nu mai sunt așa de tinerei la prețuri ca acum 20 de ani…

Și ca să fim cinstiți, eu zic că Voltaj nu mai e la modă nici măcar printre “rockărașii” care-și pică bacul. Atunci de ce am plăti din buzunar anual aproximativ 40.000 de euro (6.000-8.000 euro tarif/concert, sursa provincianews.ro)?! Eu una când aud că vine din nou Voltaj în Cluj, brusc nu mă mai simt ca la 20 de ani, ci realizez că au mai trecut 2 luni prea repede ca să uit cum îmi sunt cheltuiți banii publici. Îmbătrânesc subit.

PS: Apropo de subiectul ăsta, citiți și abordarea celor de la Ziar de Cluj

Reclame

2 gânduri despre &8222;Voltaj, un bis prea împlinit pe scena din Cluj-Napoca&8221;

  1. şi eu am acelaşi sentiment de deja vu când aud de voltajieni :)) or fi din cluj, ca şi ăilalţi de la semnal m, dar şi eu cred că se exagerează cu prezenţa lor pe scenele din mun’cipiu. că e campanie electorală, că e 1 decembrie, că e nu-ş ce sărbătoare de/a lela, hop şi cătălin goia!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s