Ce ne facem cu politicienii noștri? Google vine c-o “sugestie” neortodoxă

Poate multă lume nu știe și nu își poate imagina, dar astăzi chiar s-a muncit în Parlamentul României.

Nu vă mirați, se mai întâmplă și astfel de minuni, mai ales în perioada Sărbătorilor când noi ne împodobim amărâtul nostru de brad, iar ei, ascunși după soiul ăsta de cireș, își arănjează veniturile pe anul următor. Mai exact, politicienii noștri au votat astăzi o lege prin care cei mai barosani dintre ei vor scăpa de bau-bau  (DNA)  și nu le mai lipsea mult să își facă Sărbătorile și în familie cu ciobanul rătăcit –Becali.

În fine, lucrul ăsta deja nu mai e fabulos. Ce mi-a depășit însă așteptările, în afara faptului că nu a fost adoptat acel proiect de lege cianurat?

Citeam live-textul de pe Hotnews.ro legat de votul celor din Parlament și am coborât mai jos  să citesc și din comentarii. Oamenii erau nervoși și postau tot felul de fraze supărate: “În momentul ăsta bugetul unui pușcăriaș e mai mare decât bugetul unui copil orfan”, sau “Oricum n-o să mai ai curajul să ieși seara din casă, va fi o junglă.”, sau “Ăștia chiar nu mai au nicio limită?”

Știi că atunci când nu cauți ceva pe google, are el grijă să te găsească cu tot soiul de reclame și sugestii în funcție de pagina pe care poposești…  Citești despre Bianca Drăgușanu, îți apare o reclamă că poate vrei să-ți mărești buzele sau sânii. Citești despre Crăciun, îți apare o reclamă că poate vrei să asculți CD-ul lui Hrușcă etc. Iată cu ce reclamă- “sugestie” am fost  întâmpinată pe această pagină plină de comment-uri care de care mai binevoitoare la adresa politicienilor:imagineSunt curioasă câte click-uri a avut reclama după citirea articolului, la vânzări nici nu vreau să mă gândesc, Doamne ferește!

PS: Da, sunt sigură că a fost o pură coincidență, dar oricum, a fost funny.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Ce ne facem cu politicienii noștri? Google vine c-o “sugestie” neortodoxă&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s