Uluitor! 10 sfaturi care-ți transformă selfie-ul într-o operă de artă!

1. Fă-ți fiecare selfie ca și când ar fi ultimul, deși știm că nu te vei opri niciodată!

2. Dacă nu ai mâinile destul de lungi, folosește un trepied atunci când iți faci un selfie! Poți părea mai puțin disperat și că ai cel puțin un prieten lângă tine.

3. Da, este adevărat! S-a demonstrat științific că atunci când iți faci un selfie poți slăbi până la 2 kilograme!  Gândește-te câte calorii pierzi numai ridicând succesiv brațul în aer.

4. Nu uita că poziționarea brațului este decisivă atunci când iți faci un selfie! Depărtează cât mai mult cotul din sfera aparatului foto. Dacă te ajută, te poți gândi că trebuie să-ți ții poșetuța exact așa cum o ții când te plimbi prin mall, iar prietenii tăi nici nu vor ghici că n-a fost chiar nimeni în spatele aparatului.

5. Important! Înainte să iți faci un selfie, uită-te bine în spate! Pot apărea din senin rușii, o tipă / un tip care arată mai bine decât tine sau chiar Băsescu. Ai așteptat mult să îți faci poza asta și nu ai vrea să-ți fure altcineva toată atenția pe care o meriți!

6. Concentrează-te bine atunci când poziționezi aparatul pe partea din tine pe care vrei s-o arăți lumii. De obicei nu iese din prima și va trebui să încerci de mai multe ori. Nu-i nimic, n-are cum să-ți iasă perfect din prima căci mama ta nu și-a făcut selfie când te-a nascut. Performanța vine odată cu exercițiul.

7. Ți se întâmplă des să vorbești singur? Ei, uite, și selfie-ul este la fel de natural, nu asculta gurile care te trimit la psiholog după ce ai trecut de 10 albume.

8. Atenție! Nu recomandăm selfie-ul în timp ce conduci! E posibil ca vreo mașină sau vreun pieton care vine din față cu viteză să îți distragă atenția și să ieși puțin boțit în poză.

9. Avem un sfat și pentru cei care vor să se pozeze și de la brâu în jos. Folosiți o oglindă și îndreptați aparatul spre aceasta. Nu vă faceți probleme că arătați penibil, nu sunteți prima sau primul care face asta! În plus, dacă vi se va reproșa că aveți pete pe față, puteți răspunde cârcotașilor că nu era foarte curată oglinda.

10. Și nu, selfie-ul nu creează dependență! Ați văzut voi până acum persoane care să se pozeze în timp ce gătesc, stau cu pisica, stau în pat sau fac exerciții la sală?

selfie

sursă foto: https://www.facebook.com/EUdrea

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s