Cum a scăpat Dragnea de luneTRIȘTI. 10 explicații logice

Concluzia este clară, da?! Sper că nimeni nu contestă faptul că Dragnea a scăpat ca prin minune de intenția criminală a celor 4 asasini plătiți. Iată și explicațiile logice:

  1. Ei au tras în Dragnea, dar glonțul i-a trecut printre dinți

2. Asasinii plătiți au fost derutați că toate mașinile din fața Parlamentului, de la BOR, de la partide erau Merțane negre cu geamuri fumurii și nu l-au putut identifica

  1. Ascultând cu paharele de whiskey prin perete, asasinii și-au dat seama în timpul misiunii lor de noapte că Dragnea era cazat și el la Athenee Palace, în camera de alături. Dar nu l-au prins niciodată singur. Aceștia au declarat că oricât ar fi de asasini, au și ei bun simț și nu vor să deranjeze. După 3 săptămâni au cedat.

4. Ajunși în România, asasinii s-au speriat de jandarmii din piață care trăgeau în cine apucau cu apa pe care au scos-o chiar ei din casele inundate.

5. Asasinii au ajuns la concluzia că Dragnea oricum se va sinucide politic și că nu merită niciun glonte. Își vor încasa leafa după ce vor reapărea în scenă Ponta și Ecaterina Andronescu.

6. Asasinii de fapt l-au ucis pe Dragnea. Dar în statul paralel.

  1. Cu degetul pe trăgaci, asasinii au fost complet derutați. Ca să-și atingă ținta, toată lumea arunca cu bani în ei mai rău ca în cântăreții de manele. Și-au dat demisia. Au zis că ei sunt băieți răi, nu băieți buni.

8. Asasinii plătiți, băieți cu experiență, și-au dat seama că nu-și vor încasa comisionul pentru că președintele țării, adversarul politic al lui Dragnea, nu are suficient buget.

  1. Asasinii au renunțat la misiune pentru că li s-a oferit un job mai bine plătit la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Teleorman.

10. La intrarea în hotelul Athenee Palace, după bunul obicei românesc, asasinii străini au fost întâmpinați cu un păhărel din tradiționala țuică românească. Greu s-au mai ridicat din pat în zilele următoare. Și când au făcut-o, le tremura mâna pe trăgaci mai rău decât lui Băsescu.

BONUS: Ajunși în România,  când au văzut cum asasinează politicienii banii țării, asasinii plătiți nu au mai știut în cine să tragă prima dată. Așa că și-au făcut o cruce cu luneta și s-au cărat.

*acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare, în niciun caz nu își propune să incite la violență.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s